Hovedpine

– er en af vores specialer

Hælspore

Hælspore eller plantar fasciitis som tilstanden også hedder rammer rigtig mange og er typisk en langvarig problemstilling der ofte tager måneder at blive helt kvit.

Hælspore er ofte en tilstand der giver smerter on/off med perioder med store smerter og perioder med mere ro på efterfulgt af forværring igen.

Behandling af hælspore i Svendborg

Fysioterapeut Tim Larsen har her på klinikken specialiseret sig i behandling af fodrelaterede problemer som hælspore, nedsunken forfod, achilles smerter mm. Det er ofte en kombination af øvelser, behandling og indlægssåler der skaber aflastning for smerter som hælspore kan skabe.

Genoptræning af hælspore

I tilfælde af hælspore må man i forhold til genoptræningen til tider have lidt tålmodighed da det kan kræve lidt tid at komme helt af med. Min erfaring er at supersoles indlægsåler skaber en hurtig lindring for smerter relateret til hælspore. Sålerne er designet til at give en individuel aflastning da de varmes op og formes efter patientens fod og derfor skaber aflastning fra inflammations tilstanden i plantaris ligamentet som oftes er det der skaber smerten i forbindelse med hælspore.

Nedsunken forfod

Nedsunken forfod eller forfodsfald er desværre en tilstand der rammer en del, ofte med mange smerter til følge. Tilstanden kan ved manglende behandling/træning blive kronisk.

Symptomer på nedsunken forfod

Nedsunken forfod er kendetegnet ved at grundleddene/ledhovederne på de 3 midterste tæer er sunket ned så belastningen ved gang giver smerter da foden fejlbelastes og den tværgående bue som foden fra naturens side har mangler.

Behandling af nedsunken forfod

Ved nedsunken forfod kan man ved øvelser, behandling og mobilisering genskabe noget af fodens tværgående bue og skabe en aflastning for smerten- dette tager ofte lang tid.

En hurtigere aflastning fra smerter relateret til nedsunken forfod er via et indlæg med en forfodspelotte som støtter fodens tværgående bue.

Her på klinikken er det Tim Larsen der har specialiseret sig i fodrelaterede problemstillinger som nedsunken forfod, hælspore, achilles smerter mm. 

Hvem hjælper dig med fodsmerter?

Så hvis du døjer med hælspore eller nedsunken forfod anbefales det at aftale en tid ved Tim Larsen til en vurdering af hvilke behandlingstilbud der er netop det rigtige for dig.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Har du spørgsmål, ønsker at bestille tid eller brug for hjælp, så kontakt os endelig.
Dette kan gøres enten via mail, telefon eller ved at udfylde viste formularen.

15 + 7 =