McKenzie behandling

Ryggener opstår hyppigere i lænden end i andre dele af ryggen – discusrelaterede problemer kan med god effekt behandles efter McKenzie konceptet.

McKenzie konceptet

McKenzie- konceptet er i dag en meget anerkendt diagnosticerings- og behandlingsmetode verden over, som anbefales af læger og speciallæger til behandling af nakke- og rygproblemer.

McKenzie- behandling er en aktiv involvering af patienten, der gennem øvelser og information bliver i stand til at kurrere sig selv.

Ofte handler det om smerter direkte i nakken eller i lænderyggen, og i visse tilfælde kan der være udstrålende smerter i skulder/arm eller i balle/ det ene ben.

Hensigten er at “uddanne” patienten til, at behandle sig selv med øvelser i specifik retning for derigennem, at blive symptomfri

God behandling

God rygbehandling tager udgangspunkt i en grundig undersøgelse hos fysioterapeut, og i samarbejde med din egen læge eller speciallæge. Alle fysioterapeuter på klinikken har taget efteruddannelse eller kurser i rygbehandling udover deres grunduddannelse.

Vi prioriterer at være fagligt kvalificerede, så vi kan give vores patienter den bedst mulige information, vejledning og behandling.

Således har en del af fysioterapeuterne eksamen i eller kendskab til McKenzies diagnostik/ og behandling af rygproblemer.

Manuel Terapi er også en god og effektiv behandlingsmetode til “låste” led – led hvor der er opstået en bevægelsesindskrænkning mobiliseres eller manipuleres.

Aktive patienter

På klinikken lægger vi vægt på, at du som patient tager aktivt del i behandlingen og genoptræningen.
Ofte handler det om en aktiv behandlingsplan indeholdende specielle øvelser for ryggen, som fysioterapeuten tilrettelægger sammen med dig.

Det er vigtigt at øvelserne og rygtræning doseres rigtigt – så du ikke laver skaden større, men tager forholdsregler og bliver guidet i den rigtige retning og kommer over dit rygproblem.
Ønsker du at træne sammen med nogen, har vi her på klinikken holdtræning, som indeholder: Teori om ryggens opbygning og funktion, styrketræning, udholdenhedstræning, koordination- og balancetræning m.m. 

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Har du spørgsmål, ønsker at bestille tid eller brug for hjælp, så kontakt os endelig.
Dette kan gøres enten via mail, telefon eller ved at udfylde viste formularen.

4 + 14 =